FAQ

Weet jij hoe je een telefoonhoesje moet kiezen?

Hoewel het mobiele telefoonhoesje een klein accessoire is, blijft het wel het accessoire dat het langst in de hand blijft. Daarom moet u op een klein beetje letten bij het kiezen van een telefoonhoesje. Gebruik niet alleen ‘goed uiterlijk’ als criterium.

Welke mobiele telefoonhoes is beter bestand tegen vallen, de harde of de zachte hoes?

Het antivalvermogen van zachte en harde telefoonhoesjes is afhankelijk van de specifieke mobiele telefoon. Over het algemeen zijn milde gevallen beter bestand tegen vallen dan complexe gevallen! De belangrijkste reden is dat de stevigheid van de zachte schaal de valkracht als gevolg van de zwaartekracht kan delen, waardoor de telefoon meer bescherming krijgt. Omdat het complexe hoesje hard is, wordt de kracht van de val direct doorgegeven aan de telefoon.

Bovendien hebben beschermhoesjes voor mobiele telefoons specifieke valeisen, meestal tussen 1,4 en 2 meter. Sommige merken die de Amerikaanse militaire certificering hebben doorstaan, kunnen meer dan 3 meter bereiken.

Zijn hoesjes voor mobiele telefoons gemaakt van transparante materialen veiliger dan ondoorzichtige?

Het antwoord is niet noodzakelijkerwijs! De veiligheid en onveiligheid van materialen voor mobiele telefoonhoesjes zijn afhankelijk van de productiematerialen. Als het telefoonhoesje is gemaakt van tweedehands materialen die uit afval zijn gerecycled, lijkt het misschien milieuvriendelijk. Toch wordt het gemengd met veel schadelijke chemische ingrediënten om het schoon te maken, waardoor het nog minder milieuvriendelijk en veilig is. Denk er dus aan om bij het kopen van hoesjes voor mobiele telefoons niet goedkoop te zijn en onbekende of zeer betaalbare hoesjes voor draagbare telefoons te kopen!

Zullen hoesjes voor mobiele telefoons van verschillende materialen de warmteafvoer beïnvloeden?

Het antwoord is ja! Glas, metaal en kunststof zijn allemaal materialen die warmte snel geleiden en de beste warmteafvoer hebben! Het is ook een veelgebruikt hoesje voor mobiele telefoons in ons dagelijks leven, maar het metaal zal het signaal beïnvloeden, dus het werd direct geëlimineerd!

Winkelwagen